Leuke boeken voor je Valentijn!

Leuke boeken voor je Valentijn!

Overmorgen is het Valentijn! Hartjes, chocola en natuurlijk boeken horen erbij! Misschien zoek je nog een leuk cadeau voor iemand of misschien besteed jij liever je dag aan een goed boek. Om je dan toch een beetje in de stemming te brengen, staan hier een aantal boeken die wij perfect bij Valentijn vinden passen.

 Man Man Man geschreven door Marcel Langedijk en Jan Heemskerk

Niet om zielig te doen, maar toch: het leven van een man gaat niet over rozen. Zeker niet vandaag de dag. Dat van een vrouw ook niet, trouwens, maar dat is een ander boek.

Dít is een boek voor mannen. Hét boek voor mannen. Een gids om je prettig en succesvol mee door het leven te slaan. Met 55 wijsheden, oplossingen, handvatten en praktische lifehacks. Herkenbaarheid en houvast. Luchtig geschreven en altijd met een knipoog, maar wel degelijk serieus en nuttig. 

Een boek voor kerels die af en toe wel een wingman kunnen gebruiken op het gebied van werk, hobby's, vriendschap, het leven in het algemeen en de liefde, uiteraard de liefde. Een papieren bloedgabber die je nooit in de steek laat.

Vriendschap geschreven door Danielle Steel

De prachtige roman Vriendschap van de internationale bestsellerauteur Danielle Steel gaat over de vriendschap tussen een gevoelige vrouw en een straatjongen. Ginny Carter worstelt nog altijd met het zware verlies van haar geliefde man en kind als ze op een koude winterdag een jongen van dertien ontmoet: Blue. Hij is dakloos, schichtig en helemaal alleen. Zij helpt hem, maar hij loopt elke keer weg - en toch duikt hij ook steeds weer op. Langzaamaan raken Ginny en Blue bevriend, want ze herkennen elkaars eenzaamheid. Dan ontdekt Ginny dat de jongen een verschrikkelijk geheim met zich meedraagt. Kan ze hem ooit nog vertrouwen? Danielle Steel is op haar best met deze meesterlijke, aangrijpende roman over de kracht van de liefde, en over de moed om enorme persoonlijke uitdagingen te overwinnen.

De Zeven Zussen of The Seven Sisters geschreven door Lucinda Riley

Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. Het voert hen naar Rio de Janeiro, Noorwegen, Londen, Thailand en Australië. Zullen ze daar hun ware identiteit ontdekken?

Deze complete serie in het Nederlands en Engels is te koop bij Mensing's Caminada

De Love Code geschreven door Alex Loyd

Wil jij ook een succesvol leven leiden? Wil je rijkdom, een goede gezondheid, een mooie carrière en/of een gelukkige relatie? Positief denken en wilskracht zijn niet genoeg.

Maar wat dan wel?

Alex Loyd heeft het antwoord gevonden. De diepere oorzaak van elk probleem is stress - dat is wetenschappelijk bewezen. En het enige wat echt helpt tegen stress is liefde. Met de stap-voor-stap-methode van Alex Loyd kun je in 40 dagen leren om in liefde te leven. En dan volgt al het andere vanzelf.
Veel succes met De Love Code!

Alex Loyd studeerde psychologie en natuurgeneeskunde. Hij schreef de internationale bestseller De Healing Code. Toen hij na veertig jaar weer contact had met zijn broer, veranderde zijn leven compleet en dat leidde tot het schrijven van een nieuw boek, dat alle adviesboeken overstijgt: De Love Code.

Deze titels en nog veel meer zijn nu verkrijgbaar bij Mensing's Caminada. 

 

Previous article Back to School 2021... The power of new Beginnings!
Next article Welke planner past het beste bij jou?